Annons:

Välkommen till Matbröd!

Det är få som kan motstå doften av nybakat bröd. Här hos oss på Matbröd hittar du såväl snabba, enkla som mer avancerade brödrecept. Du kommer även kunna finna recept på brödbaserade maträtter som smörgåstårta och pizza. Att baka med surdeg blir alltmer populärt, därför hittar du både tips på surdegsgrunder och surdegsbröd. Det är inte svårt att baka med surdeg, det kräver bara lite mer planering och tid. Matbröd kan varieras i det oändliga och så även tillagningssätten. Målet är att bygga upp en varierande receptsamling som representerar både de nya och gamla sätten att baka. De äldre recepten anges oftast i volym medan de nya vanligen anges i vikt. Vi hoppas att Du vill bidra med Dina favoritrecept och tips för att detta ska vara ett aktivt, roligt och trevligt bakningsforum. Kom ihåg att ingen fråga är för dum att ställa, alla har olika erfarenheter och genom detta kan vi hjälpa varandra att bli bättre hemmabagare eller hemmabagerskor. 
Vänligen observera att såväl texterna som bilderna på denna sajt ligger under copyright och får endast användas för privat bruk.
Tänk också på hur du länkar till andra sidor. Det är helt okej att länka om alla kan läsa direkt i länken, men om det krävs att man ska vara medlem på den sajten för att kunna läsa är det inte bra att länka dit. Sådana länkar tar vi bort.

Din sajtvärd DesK och medarbetare Carmarino