Surdegsbröd

Kryddat surdegsbröd?

2015-05-03 15:19 #0 av: Anterrabae

Jag bakar gärna långsamjästa surdegsbröd. Brukar låta de smaka naturellt, bara saltad deg. Vad skulle man kunna tänka sig att krydda upp sådant surdegsbröd med? Några förslag?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2015-05-04 10:08 #1 av: Snovit79

Örter och ost är gott.

Anmäl
2015-05-04 11:57 #2 av: Anterrabae

Ja, det får jag testa.

Det är så drygt när man bara plötsligt blir helt tom på ideer.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2015-05-04 21:56 #3 av: Gasoline

Testa dog fram vet jag, det kan inte bli annat än fel :-)
Har aldrig bakat surdegsbröd så kan tyvärr inte ge dig några bra tips.

Anmäl
2015-05-05 10:16 #4 av: Anterrabae

Jag har precis börjat. Har upptäckt att min glutenkänsliga dotter klarar långtidsjäst surdegsbröd, om det jäser 24h så det kräver lite planering.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2015-05-05 16:40 #5 av: Gasoline

Ja, det gör ju tyvärr. Skönt att ni hittat ett alternativ iallafall Glad

Anmäl
2015-05-05 19:40 #6 av: Anterrabae

Ja det är jätteskönt. :) hoppas det håller.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2015-05-07 18:29 #7 av: Gasoline

#6 Håller alla tummarna för det Glad

Anmäl
2015-05-11 12:47 #8 av: [TanatosNyx]

har du olja i degen? isåfall prova att smaksätta med oljan från soltorkade tomater. Tomaterna kan du strimla och häva i degen. smula i lite fetaost, kanske någon grön krydda till typ basilika?

"Ingen är så fattig att man inte har råd att visa andra kärlek och omtanke"
/TanatosNyx - Sajtvärd på Gravid iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.