Bilder på misslyckade bak
Detta tycker jag är en tröstande och rolig ide. Man kan ju kanske inte alltid lyckad och perfekt, även om det säkert smakar gott.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Haha, ja du, det kan bli en rolig tråd.😃
Mina bak har en tendens till att resultera i kolbullar då jag är dement som få, men har aldrig tagit en bild på eländet. Det jag brukar trösta mig själv med är att dom inte bryts ner så lätt med tiden, så de är framtida fornfynd för den tidens arkeologer.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Nå, jag får peta in bilden i morgon. Men jag kan ju berätta om mitt sorgliga rågbröd som inte ville vara med. Jag gjorde efter konstens alla regler. Smordemina non-stickfprmar och allt. Degen var god (för att vara deg), jäste fint. Och surdegen pigg. Det skulle bli ett fantastiskt brödpar, aromatiskt och gott! Jag gräddade brödet med värmeskjuts i början och sen sänkte jag och gräddade klart med termometer. Därefter infann sig problemet.. Limporna har blivit ett med sina formar! Det GÅR INTE att få ut dem! Jag har försökt på allehanda sett, med och utan verktyg. Maken har försökt, med det enda resultatet att formen blev bucklig! Jag misstänker att bröd och form får gå vidare.. Sitter i sängen, så morgondagen får bli dagen för kortet.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Hihi, så det kan bli!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
#2 Dom formarna skulle mina hundar diska en hel natt om dom fick. Fördelen med kroniskt utsvultna hundar. 😎
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Mitt största misslyckande va nog pannkakssmeten som blev brödXD
#5) Tror inte min skulle anse det värt besväret!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Hittade nya, bättre formar :) så det blev en vinst i slutändan
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Jag säger bara; baaaaakplåååååtspaaaappeeeer 😉😃
#10 vad var det du sa, sa du? ;) ^^
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Bakplåtspapper är bra till mycket, men inte just "mitt" bröd 🙂
Putt! Någon som misslyckats på senaste? Behöver inte vara matbröd. 🙂
#13 Lade ytterligare fornfynd i skräpbacken häromdagen (där har tidigare boenden här under århundradena slängt matrester) i form av kolssvarta chokladsnitt. Min sista kakao och var helt galet sugen på choklad. 😭
Måste nog köpa en timer.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Glömde smöra ena plåten när jag gjorde pepparkakor. Gissa om de satt fast! 😕
#14 hihi, eller stirra på ugnen. Kakor är lite vanskligt, går riktigt fort ibland. :-) #15 Åh, nej. Tur i otur gör att vi är mer uppmärksamma nästa gång. Sedan finns det en bunt andra fel man kan göra då. Det talar vi tyst om. ;-)
#17 Sådär har jag också gjort. 😃
17 o 18 jag med.. , fick slänga formarna också :X
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Inget matbröd, men detta är dagens misslyckade försök till pannkaksmuffins. Inte nog med att formen på dom vart märklig, dom beslöt sig dessutom gör att smita, hihi. Tur att man hade en vanlig bakplåt under muffinsplåten.
Man kan få stora "fina" hål i bröd även utan gluten ;) Nedre delen av det brödet var jättedegigt och oätligt. Tredje gången jag bakade efter det receptet följde jag det till punkt och pricka och lyckades få ett bra bröd. Det visade sig att jag och författaren till bakboken hade olika uppfattningar om vad en kladdig deg är och jag hade tillsatt på tok för mycket vatten då jag följde de allmänna råden som fanns i boken och tänkte mer sockerkakssmet än deg.
Det kan vara bra att ha i jästen i degen när man bakar piroger, tyckte degen jäst dåligt och kom på vad felet var när jag stoppat in dom i ugnen. Vi får se vad det blir för resultat, har tre hungriga hundar annars…😕
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Någon här som är sugen på maränger? Det var jag och det kommer jag tydligen få fortsätta att vara. 😕
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
#23 var dom inte ätbara iallafall? Jag misslyckas allt för ofta med det jag bakar, men även om form och konsistens inte vart som det skulle så brukar det vara ätbart på något sätt om man är sugen. Att man sedan kanske får äta med sked, bara det som är i mitten för att resten vart bränt eller något liknande är ju en helt annan femma :-P
#24 Misslyckade maränger får en konstig bismak som inte alls är god.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
#25 hur gör du kviga misslyckas med maränger som är så enkla 😉
misslyckades inte med mitt senaste bakverk tyvärr så har inget att lägga upp här men krusbärspaj med maräng täcke är gott (gorde keykrusbärspaj ist för keylimepaj 😃)
#26 Du får väl baka och skicka maränger till mig då, skrytmåns. 😎
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
#27 det skulle sluta väl med tanke hur posten hantera ägg 🤪
Jag har misslyckats så mycket, mina surdegsbröd blir mer eller mindre dåliga hahaha idag blev det platt och geggigt och överjäst