Förslag till pizzafyllning
Fyll gärna på här med fler förslag på pizzafyllning!
Ost och skinkpizza
Passerade tomater
Stimlad skinka
Strimlad lök
Skivade färska champinjoner
Ost, gärna både vanlig smakrik hårdost och Mozzarella
Krydda med salt, peppar, vitlök och oregano
Kebabpizza
Passerade tomater
Kebabköttstrimlor
Strimlad röd lök
Ost, se ovan
Krydda med kebabkrydda och salt
Servera med kebabpfefferoni
Köttfärspizza med fårost
Passerade tomater
Brynt och kryddad köttfärs
Strimlad lök
Äkta Fetaost skuren i småbitar
Ost, se ovan
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
skivade päron
gorgonzolaost
lätt krossade valnötter
lite flingsalt
ruccola som läggs på efter gräddning.
o ifall nån undrar nej det ska inte vara nån tomatsås.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Salamikorv, gärna stark, och pepperoni är också gott!
Kallrökt lax, färsk lök och kapris. Och färsk basilika på så fort den kommer ur ugnen.
Vill man inte ha laxen varm kan man lägga på även den efter pizzan kommer ur ugnen.
Asta det ska jag prova, låter jättegott
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Min absoluta favorit är att lägga rikligt med ruccolasallad ovanpå alla sorters pizza när den tas ur ugnen
#5 Ja det är jättegott
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Nu blev jag riktigt sugen på pizza…
Ja det är ju lunch snart MonisN så det är bara o sätta igång
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Hade verkligen önskat jag var så snabb i köket! Den ska jäsas och gräddas osv, innan dess är det dags för middag Kanske satsar jag på middagspizza, sen middag..
Man fuska o göra på bakpulver ifall man är väldigt sugen
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Vi brukar lite grann ta vad vi haver så att säga. Men oftast blir det köttfärs, tomatsås, paprika, annans, tomater, riven ost. Ibland kan det även bli skinka eller tonfisk på.
Ritva
"Små saker vi fått gjorda, är bättre än stora saker vi planerar att göra."
Dagens pizza:
Passerade tomater
Rester av grillad oxfilé
Strimlad rökt skinka
Skivade färska champinjoner
Tunnt skivad rödlök
Tärnad fetaost
Vitlökspeppar
Oregano
Färska skivade tomater
Riven ost
Pizzan färdig ser ni i #0 här är en bild innan osten kom på
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Jag lägger alltid tomatsås längst ned sedan ost därefter fyllning. Tycker jag blir godare när fyllningen får lite färg och smälter ner i osten.
Ah det ska jag testa nästa gång Vad har du för fyllning i dina pizzor?
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#14. Det är olika men här är de två vanligaste jag brukar göra:
Krossade tomater med oregano och vitlök
Sojaost
Majs
Paprika
Svamp
Oliver
eller
Krossade tomater
B-jäst blandat med sojagrädde (smakar som smällt ost)
Sojafärs eller linsfärs
Majs
Svamp
Oliver
Jo jag älskar oliver.
Vi tar
längst ner ost skivor som täcker hela degen
krossade tomater, kokt skinka, färska champignoner och gorgonzolaost
eller
krossade tomater, tonfisk, lökringar och champignoner
Vänliga hälsningar Stephan
#16. Testa lägg lökringarna i lite vinäger som man blandat med vatten i någon minut och låt droppa av i en sil. Blir spännande smak och passar bra till pizza.
#17 Det ska jag göra, tack för tipset Trevor.
Vänliga hälsningar Stephan
#18. Det var så lite så, jag har faktiskt varit med om att en pizzeria gjorde detta och det var väldigt populärt och gott.
#17 Det tror jag blir gott