Gott glutenfritt bröd.
Hade bara en skiva bröd kvar av surdegsbrödet, och jag har inte någon surdeg kvar. Därför bestämde jag mig för att testa att baka en glutenfri limpa med samma recept som till bullarna jag gjorde för ett tag sedan.
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ
Ute ur formen.
Var ju tvungen att smaka en tunn skiva när brödet svalnat. Kan inte påstå att jag kände någon smak av äppelmusten, men brödet var saftigt och gott - och det är ju huvudsaken.
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ
Kanske du får ha i mer eller starkare äppelmust nästa gång du bakar. Ser väldans gott ut 🙂
Den äppelmusten är rätt koncentrerad, men jag kan ju testa att inte spä ut den utan ersätta även vattnet med must. Fast brödet är rätt gott utan äppelsmak också faktiskt. 🙂
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ
Ser fantastiskt gott ut! 🙂
"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."
Tack Fransu. Det är väldigt gott också. Är inte glutenintolerant men blev glatt överraskad när jag testade receptet. Brödet smakar nästan som en grahamsbulle, trots att det inte finns något grahamsmjöl i det.
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ