Annons:
Etiketterrådtips
Läst 1385 ggr
MonicaLagerquist
2018-03-30 09:34

Påskbröd

Vi ska äta sill och ägg till förrätt imorgon och sen blir det sous vide lamm till huvudrätt. Jag skulle gärna vilja ha ett lite roligare bröd att servera. Gärna portionsbitar.

Gästerna kommer imorgon så jag har ju lite tid på mig. Kommer att gå ner till byn och stödhandla så ev kan jag köpa något mjöl om det jag har hemma inte passar.

Kom med roliga förslag.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
Carmarino
2018-03-30 10:18
#1

Det beror ju lite på om du hade tänkt dig ett ljust bröd eller ett lite grövre. Jag bakade ju ett glutenfritt bröd i onsdags, och det var väldigt gott - och lätt att göra. Man kan baka ut det i valfri storlek och form. Det blev 12 bullar i den storlek jag gjorde dem, men det går ju att minska ner storleken om man vill ha fler.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

MonicaLagerquist
2018-03-30 10:23
#2

Låter intressant.Dock tveksam till om vårt lilla ICA har bovetemjöl.

Stolt ägare till fem La permer

Carmarino
2018-03-30 10:41
#3

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

MonicaLagerquist
2018-03-30 11:08
#4

Stolt ägare till fem La permer

Carmarino
2018-03-30 11:15
#5

Ja, det är ju ett riktigt traditionellt påskbröd. Ser fram emot att få se foton på bullarna när du är klar. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

MonicaLagerquist
2018-03-30 11:18
#6

Foto kommer ska bara äta lite lunch gå ner till byn och handla sen ska jag baka.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
Carmarino
2018-03-30 11:20
#7

Ingen brådska. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

MonicaLagerquist
2018-03-30 11:38
#8

Hoppsan gjorde en tankevurpa. Jag ska ju baka imorgon eftersom att jag vill ha purfärskt bröd.

Stolt ägare till fem La permer

Carmarino
2018-03-30 12:44
#9

Då har vi något att se fram emot imorgon istället. 👍


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

MonicaLagerquist
2018-03-30 14:11
#10

Japp.Den som väntar på något gott.

Stolt ägare till fem La permer

MonicaLagerquist
2018-04-01 09:39
#11

Det blev så tajt med tid igår så jag hann inte fota.Men brödet blev gott och uppskattat.

Stolt ägare till fem La permer

Carmarino
2018-04-01 13:06
#12

Blev det inte ett enda bröd kvar för dig att fotografera? 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

MonicaLagerquist
2018-04-01 13:11
#13

#12 Bonussonen fick det bröd som blev över.

Jag får väl se till att baka det en annan dag.

Stolt ägare till fem La permer

Annons:
Carmarino
2018-04-01 13:33
#14

#13 Det låter bra. Fast huvudsaken är ju att det blev gott och att dina gäster tyckte om det. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Upp till toppen
Annons: