Annons:
Etikettbakprat
Läst 1432 ggr
[loveisall]
2016-05-13 17:00

Baka med rester från...

Jag har en juicecentrifug och det blir en massa ganska torra rester av det som jag gör juice av, t ex morötter, rödbetor, äpplen..osv

Tanken slog mig att det kanske går att baka glutenfritt bröd av det på nåt sätt?

Är det någon som har provat?

Annons:
[loveisall]
2016-05-13 17:02
#1

Frågan är bara vad som kan binda samman resterna bäst? Ägg?  Undrar hur det blir om man torkar resterna och gör mjöl av det? (Har ju torkmaskin också) Kanske borde prova ☝️

DesK
2016-05-13 17:06
#2

Har inte provat, men har läst att det ska funka riktigt bra! Ägg funkar nog bra som bindemedel. Berätta gärna hur det går när du testar detta.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: