Kryddat surdegsbröd?
Jag bakar gärna långsamjästa surdegsbröd. Brukar låta de smaka naturellt, bara saltad deg. Vad skulle man kunna tänka sig att krydda upp sådant surdegsbröd med? Några förslag?
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Örter och ost är gott.
Ja, det får jag testa. Det är så drygt när man bara plötsligt blir helt tom på ideer.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Testa dog fram vet jag, det kan inte bli annat än fel :-) Har aldrig bakat surdegsbröd så kan tyvärr inte ge dig några bra tips.
Jag har precis börjat. Har upptäckt att min glutenkänsliga dotter klarar långtidsjäst surdegsbröd, om det jäser 24h så det kräver lite planering.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Ja, det gör ju tyvärr. Skönt att ni hittat ett alternativ iallafall 🙂
Ja det är jätteskönt. :) hoppas det håller.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
#6 Håller alla tummarna för det 🙂
har du olja i degen? isåfall prova att smaksätta med oljan från soltorkade tomater. Tomaterna kan du strimla och häva i degen. smula i lite fetaost, kanske någon grön krydda till typ basilika?
#8 Det lät riktigt gott! Fick en känsla för soltorkade tomater och svarta oliver :)
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade