Annons:
Etikettsurdegsbröd
Läst 2053 ggr
Anterrabae
2015-05-03 15:19

Kryddat surdegsbröd?

Jag bakar gärna långsamjästa surdegsbröd. Brukar låta de smaka naturellt, bara saltad deg. Vad skulle man kunna tänka sig att krydda upp sådant surdegsbröd med? Några förslag?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Annons:
Intehärutandär
2015-05-04 10:08
#1

Örter och ost är gott.

Anterrabae
2015-05-04 11:57
#2

Ja, det får jag testa. Det är så drygt när man bara plötsligt blir helt tom på ideer.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Gasoline
2015-05-04 21:56
#3

Testa dog fram vet jag, det kan inte bli annat än fel :-) Har aldrig bakat surdegsbröd så kan tyvärr inte ge dig några bra tips.

Anterrabae
2015-05-05 10:16
#4

Jag har precis börjat. Har upptäckt att min glutenkänsliga dotter klarar långtidsjäst surdegsbröd, om det jäser 24h så det kräver lite planering.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Gasoline
2015-05-05 16:40
#5

Ja, det gör ju tyvärr. Skönt att ni hittat ett alternativ iallafall 🙂

Anterrabae
2015-05-05 19:40
#6

Ja det är jätteskönt. :) hoppas det håller.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Annons:
Gasoline
2015-05-07 18:29
#7

#6 Håller alla tummarna för det 🙂

[TanatosNyx]
2015-05-11 12:47
#8

har du olja i degen? isåfall prova att smaksätta med oljan från soltorkade tomater. Tomaterna kan du strimla och häva i degen. smula i lite fetaost, kanske någon grön krydda till typ basilika?

Anterrabae
2015-05-11 21:23
#9

#8 Det lät riktigt gott! Fick en känsla för soltorkade tomater och svarta oliver :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Upp till toppen
Annons: