Potatislimpa
Fick inspiration från en annan tråd här på sajten och med några överblivna potatisar gjorde jag idag detta bröd, lätt och supergott :-) http://alltommat.se/recept/potatislimpa/
Oops, glömde visst bilden. Jag tyckte att brödet vart lite geggigt när jag skar några skivor, trodde att detta berodde på att brödet fortfarande var varmt. Haha, men som vanligt har jag lite bråttom och glömmer något, denna gång glömde jag tiden i ugnen. Jag tyckte att jag läste att det skulle vara inne 20 min i ugnen så mitt var inne i ca 20 min, men det stod visst 30 min. Men det verkar ha blivit bra och ätbart ändå :-)
Har också gjort samma bröd för några veckor sen :-) Inte så dumt
#2 ja, det var smaskens. Gick åt snabbt runt frukostbordet, haha.
Idag vart det en del potatis över, så jag kommer nog att baka detta bröd imorgon 🙂 Smaskens!