Annons:
Etikettervetebrödkakorsöta-bakverk
Läst 1850 ggr
Madelone
3/28/14, 9:08 PM

Vetedeg med surdeg

Hej alla.

Jag har hittat ett recept på bullar med vetesurdeg i. Tänker försöka hinna med och testa det en dag. Men jag är så nyfiken på det så jag undrar om någon har testat det? hur dom va och smakade i så fall? och om det skiljer sej väldigt från vanliga bullar. :)

Annons:
balkongodlare
3/30/14, 4:43 PM
#1

Menar du kanelbullar? Jag har bakat kanelbullar med vetesurdeg (ingen jäst) och de blev riktigt bra. De fick jäsa över natten och blev luftiga och goda, med väldigt mycket smak. Jag antar att om surdegen inte är pigg nog så kan de bli kompakta. Något gram jäst i degen borde minska risken för det.

Madelone
3/30/14, 8:27 PM
#2

mena bullar. Är ingen jäst i. bara surdeg..

Upp till toppen
Annons: