Annons:
Etiketterrådtips
Läst 1251 ggr
Mantissa
3/18/13, 1:06 PM

Namn på skorpa?

Vi bakade idag en ny sorts skorpa med soltorkade tomater, basilika, parmesanost och oraffinerat havssalt. Den blev jättegod, men vad fasen ska man kalla den? Kan ju inte skriva hela den där harrangen på etiketterna🤔

Annons:
DesK
3/18/13, 1:14 PM
#1

Kryddskorpa kanske 🤔

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Mantissa
3/18/13, 1:38 PM
#2

hm, ja, njaa

kan tillägga att vi i skorpsortimentet har chokladskorpor, nötskorpor, saffransskorpor, mumma skorpor. Så ett namn i den linjen (kort o koncist) skulle vara guld. Kryddskorpa känner jag själv inte att det riktigt klickar med just denna skorpa.

DesK
3/18/13, 1:42 PM
#3

Italiensk skorpa? Svårt det här!

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Mantissa
3/18/13, 1:42 PM
#4

Håller med!

Mantissa
3/18/13, 1:44 PM
#5

Jag hade en tanke på typ provencal skorpa, men jag vet för lite om vad "provencal" innebär för att våga sätta det som namn!

DesK
3/18/13, 1:50 PM
#6

Nja det tror jag inte, men Medelhavsskorpa kanske skulle funka 🙂

Oxfilé Provencale är trots sitt namn en svensk rätt. Det är helstekt oxfilé, skivad och lagd på potatisskivor och gratinerad med ett ört- och vitlökssmör.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
Mantissa
3/18/13, 1:53 PM
#7

fast när jag läser om det så tycker jag det stämmer rätt okej endå: http://www.mediterrasian.com/cuisine_of_month_provence.htm

jag ska ta med båda alternativen till bagarna, det är de som har sista ordet:)

Tack för hjälpen! (och är det någon annan som kommer på ett pangbra förslag så släng gärna in det här vet jag!

[Aquelegia]
3/18/13, 11:23 PM
#8

Medelhavsskorpa? Just soltorkade tomater kopplas väldigt starkt ihop med medelhavsmat. Vilket som lät det väldigt gott.

Upp till toppen
Annons: