Annons:
Etikettbakprat
Läst 2807 ggr
[TrevorS]
2011-09-09 22:01

Hård skorpa eller mjuk skorpa, det är frågan!

Precis som rubriken lyder, vill ni ha en hård skorpa på brödet eller vill ni ha en mjuk "skorpa"?

Annons:
Frida
2011-09-09 22:06
#1

Hård och krispig! Finns det något tråkigare än det där mjuka sladdriga på exempelvis pågenlimporna?

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

zissi
2011-09-09 22:52
#2

Hård och krispig skorpa i alla fall på ljust bröd.

[TrevorS]
2011-09-09 23:32
#3

Tycker också om krispig skorpa! Skrattande

DesK
2011-09-10 09:19
#4

Det beror på vilket bröd det handlar om Flört

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

MonisN
2011-09-10 10:10
#5

Hård och krispig i dom flesta fall, men på ett danskt grovt rågbröd ska den vara lite mjukare.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2011-09-10 23:19
#6

Säger som Desk, det beror på brödtypen.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Annons:
Anterrabae
2011-09-13 23:02
#7

Håller med om att det beror på, klassisk sirapslimpa blir inte bra med frasig yta Flört Den ska vara seg. Men jag gillar hårt och frasigt också.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Upp till toppen
Annons: