Pinnbröd
Någon som har ett enkelt och gott recept på pinnbröd som man sedan grillar över öppen eld?
Tack på förhand.
Det snabbaste är att göra en sconesdeg, men man kan också göra en enkel pizzadeg Sconesdegen är ju lite lösare och kortare i koncistensen, medan pizzadegen är mer elastisk och smidig. Jag har med gott resultat gjort pinnbröd av båda typerna av deg
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Åh tack. Jag skall testa dom.
Glömde säga ovan, båda degarna kan göras flera timmar i förväg och förvaras i bunke med lock i kylen
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Oj okej. Bra att veta. :D
Mitralis man kan använda vilka någorlunda rena och skalade pinnar som helst som man kan hitta i naturen. Grillspett av alla de slag är väl lite för tunna tyvärr
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Man måste inte skala pinnarna, man kan ju tvätta dem i lite kallt vatten bara
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Det finns en annan tråd här som tog upp pinnbröd. Det finns även ett receptet där.
#12 Kul att du visar bild på dina fina pinnbröd! Ser riktigt gott ut