Annons:
Etikettersurdegsgrundprocesser
Läst 5881 ggr
Stephanie
9/25/09, 11:41 AM

Är min surdegsgrund normal?

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Är det normalt att surdegsgrunden "delar" på sig, alltså att det blir deg på botten och vätska ovanpå? Jag tog en bild på hur det ser ut.

PokalStjärnor Mvh Stephanie StjärnorPokal

Annons:
Stephanie
9/25/09, 11:42 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Och en ovanifrån…

PokalStjärnor Mvh Stephanie StjärnorPokal

DesK
9/25/09, 11:46 AM
#2

Japp, det är helt normalt och bara att röra runt den innan du använder den   Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

MonisN
9/25/09, 11:46 AM
#3

Den ser normal ut tycker jag! Det är ofta den skiktar sig, men det är som det ska. Om du använder stenmalet mjöl skiktar den sig mindre. Någon tipsade om att man kan slå ut överskiktet när du matar den.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Stephanie
9/25/09, 11:56 AM
#4

Vad skönt att höra! Skrattande Jag har ju inte sett några surdegar, och är helt ny, så jag vet inte hur de ska bete sig alls.

#3 Menar du att slå av det "vattnet" som är ovanpå?

PokalStjärnor Mvh Stephanie StjärnorPokal

[Asta]
9/25/09, 7:47 PM
#5

Är surdegen lagom lös ändå kan du hälla bort vätskan, är den trög kan du röra ner den. Det fungerar precis lika bra vilket som.

[TrevorS]
11/10/10, 11:32 AM
#6

Hur har det gått, blev det någon bakning?

Annons:
Upp till toppen
Annons: