Linneas LCHF-scones - Recept
Detta är inget exakt recept utan mer en receptskiss.
200 gram kokos
3-4 matskedar fiberhusk
cirka 60 gram smör
2 ägg
cirka 1.5 deciliter vatten
1 tesked bakpulver
Smält smöret och rör ihop alla ingredienser
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
LCHF-kost i all ära, men jag vet inte om jag vill kalla LCHF-bröd för bröd. Åtminstone inte i traditionell mening. För mig är bröd bakat på mjöl. Tycker ärligt talat inte LCHF-bröd verkar gott. Detta recept kallas visseligen för scones, men smakar det scones?
Skulle vara intressant att veta hur många som bakar LCHF-bröd.
Anledningen till att jag tycker att det ska finnas lite LCHF-bröd på vår sajt är att det för många som äter denna kost just är besvärligt med bröd. De saknar bröd och många av de brödlinknade recept som finns påminner mer om omelett. Pones har jag testat att göra och det påminner mycket om scones.
Jag har själv gjort lite test och kommit fram till att surdegsbröd i tunna skivor funkar bra för mig och också någon enstaka annan brödskiva om jag för övrigt håller igen på kolhydraterna. (Min mage blir väldans bullrig och gasig om jag äter för mycket kolhydrater.)
Många saknar helt klart bröd i LCHF-kost, varför vi kan hjälpa till så att dessa människor hittar det som passar dem
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Självklart hör recepten hit! Jag ville egentligen bara höra om man kan dra paraleller med traditionellt bröd angående smaken. Jag får inte till det riktigt i min smaktanke! Där blev det ett nytt ord