Annons:
Etikettlågkolhydratbröd
Läst 3267 ggr
DesK
3/12/10, 12:11 PM

Oopsies - Recept

3 ägg separerade vitor och gulor var för sig
85 gram philadelphiaost
en nypa salt

Vispa äggvitorna med nypa salt, hårt. I separat bunke vispa philadelphiaosten med gulorna och eventuella tillsatser. Vänd försiktigt i gulorna i de vispade vitorna.

Klicka sex Oopsies på smord bakplåt och baka i 150 graders ugn cirka 30 minuter.

Orginalet finns inne på kolhydrater.ifokus

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
MonisN
3/12/10, 8:47 PM
#1

Det här låter nästan som en tårtbottenTyst Hur äter man det här? Som smörgås?

Ursäkta min okunskap..Skäms

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
3/12/10, 9:38 PM
#2

Ja, Mona, den äter man som smörgås. Med "degen" kan man också baka bottnar till en smörgåstårta.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
3/13/10, 10:46 AM
#3

Till smörgåstårta tror jag blir bra!

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


salasso
3/17/10, 9:39 AM
#4

Detta låter spännande, fast jag har aldrig tidigare hört talas om det.Skrattande

                                                       Vänlig Hälsning

                                                            Sören Skrattande

                                      medarbetare i Matbröd

[Asta]
3/17/10, 11:19 AM
#5

Det låter mer som en ostomelett om jag ska vara ärlig.

DesK
3/17/10, 11:25 AM
#6

Kika också på Storosts osties Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
storost
3/17/10, 12:12 PM
#7

#5 det är nästan så, men i det här recetet ska man hårdvispa äggvitan vad man vanligtvis för en omelett inte gör.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

[Asta]
3/17/10, 1:44 PM
#8

#7 Det beror på vilken typ av omelett man gör. Vanlig omelett gör man inte så, men när man gör en riktigt fin omelett brukar man dela på äggulan och äggvitan och sedan hårdvispa äggvitan innan man blandar smeten. Jag brukar göra en fluffig efterrättsomelett som man gör så med. Sedan steker man den lite i stekpannan och därefter ställer man in den i ugnen.

storost
3/17/10, 2:07 PM
#9

#8 Då har jag lärt mig nånting ny Glad

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

[Asta]
3/17/10, 2:08 PM
#10

#9 - det är något av det bästa med livet - att lära sig nya saker hela tiden.

storost
3/17/10, 2:09 PM
#11

#10 Ja, det stämmer abolut!!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

DesK
3/3/11, 1:35 PM
#12

Utöver att detta funkar bra till smörgåstårtebotten så kan man också använda detta till bakelser eller tårta, fyll då med vispad grädde och exempelvis hallon Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: