TÄVLING! Snyggaste baguetten vinner!
Var med i vår tävling och baka snyggaste baguetten så har du chans att vinna fina baguetteplåtar, bakunderlägg eller ugnsduk.
Allt du behöver göra är att baka en, eller varför inte flera baguetter, ta en bild och skicka bilden till: desk.ifokus@gmail.com. Recept och utseende väljer du själv. Hur en traditionell baguette ser ut vet nog de flesta, så använd din kreativitet och forma gärna personliga bröd.
Du är välkommen att skicka in din bild under tiden 2012-05-11 - 2012-06-25.
1:a pris: 2 st baguetteplåtar med 2 rännor vardera i non-stick material.
2:a pris: En fantastisk bakduk där degen inte fastnar och som ligger still på bordet.
3:e pris: En ugnsduk som kan läggas på botten av ugnen för att hålla den ren från spill. Den kan också med fördel användas som bakplåtsunderlägg eller klippas till för att passa i bakformar. Återanvändningsbar.
Vinnaren avgörs genom röstning. För att deltaga samt rösta i tävlingen behöver du vara medlem på iFokus.se. Medlemsskapet är gratis. Sajtvärd och Medarbetare på matbrod.ifokus.se får dock ej delta aktivt i tävlingen. För att tävlingen ska kunna genomföras krävs minst 3 deltagare. Endast en bild per deltagare är tillåtet.
Så nu alla bagare, plocka fram mjöl och jäst och börja BAKA!!
LYCKA TILL!
Wow! Vilken kul idé!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Och jag som inte bakar värst mycket, Men jag kommer garanterat att hänga här tråden och dregla över alla goda och frestande bakbilder.
Lycka till ni som ska tävla
Jag kanske inte kan bidra med något eget verk, men jag kommer nyfiket kika på vad andra bidrar med.
Fina vinster
Sajtvärd på Övernaturligt
Men så ni resonerar! Om alla tänkte så så skulle det ju inte bli något! Vem vet, just Era baguetter kanske blir snyggast. Det röstas om om det sen.
Heja! Heja! Heja!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Kom igen nu! Vill se fina bakverk!
#6 Bilder ska skickas via mail till adressen som är angiven i tävlingstexten. Efter avslutad tävlingstid kommer bilderna att läggas ut för omröstning
Aha man har en månad på sig, då skall en väll få till några baguetter Jag är på! Absolut!
Skall fundera på recept o baka sedan!
#8 Välkommen i tävlingen
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Min medis på Matlust Dolfen kom med en fyndig formulering:
"Storleken HAR ingen betydelse. "Baguetten" ska vara snygg!"
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
hehehehehehe
Vi ska försöka. Har några idéer.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
#13 Härligt!
#13 Du och Hubert är ju 2, så ni kan ju hjälpas åt
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#15 gör det något om det hamnar några halmstrån i dem?
Han kanske använder ett otraditionellt sätt att korta av dem.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Jag är med i tävlingen och jag tänker vinna ! En liten sporre till er andra
Lyckades få ihop en deg igår hehe orkade inte knåda för hand så min stackars 99kronors handvisp fick kämpa hårt, men vi klarade det.
#17 Jättekul! Hoppas nu fler hakar på så vi får många att rösta på
Det är lite grått och mulet i dag.
Kanske rätt väder till att baka.
Hubert envisas med att han ska vara i stallet och baka sin där.
Varför är han så envis?
Jag har bättre ugn, men han vill inte ha min hjälp i dag.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Lärorik bakdag.
Hubert och jag har lärt oss hur man inte bakar baguetter.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Nu är det bara en vecka kvar för att hinna lämna in era bidrag! För att tävlingen ska kunna genomföras och fina priser delas ut så vill vi ha in fler bidrag. BAKA BAKA BAKA NU alla duktiga bagare
hur går det med baguetterna?
Vi försökte men de ser ut som f-n, så vi får nog försöka en gång till.
Smaken var väl si-så-där. Min man påstod att brödet smakade åsna. Han hade ju trampat i degen. Hur skulle han annars kunna rulla dem till baguetter?
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Inser att jag får hoppa över: jag sköt på det så länge att jag inte hinner nu när jag äntligen är sugen! Eller förlänger ni tävlingen om jag lämnar bidrag på fredag om en vecka? :P
/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus
Vi förlänger nu tävlingen till den 25 juni för att ni ska hinna baka fler baguetter!
Oh, så bra!
Då kan vi göra fler försök. Kanske vi lyckas bättre nästa gång. Nu vet vi ett sätt som inte blir bra. Det finns nog fler.
Så gick det till:
https://pyssel.ifokus.se/discussion/1445165/en-fabel-berattad-av-hubert
Så praktiskt, då kan man ju baka sina midsommarbaguetter!
baka, baka, baka allesammans!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Just precis Ida
Oj då, då måste jag ju försöka!
/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus
Chieko klart att du måste baka baguetter! Jag kollar min epost ofta och svarar så snart jag får in ett bidrag.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Om det råkar vara såhär, att hela huset doftar underbart av baguettebak när jag hittar denna tråd - får jag skicka in en bild på de baguetter min pappa just gjort? I och med att det inte jag som är upphovsmannen till dem, och det inte står några tydliga regler om just detta, tänkte jag att det är bäst att fråga först.
Roligt initiativ i alla fall!
#31 Det är ju inget hinder att du och pappa tävlar tillsammans
Jag skal baka, jag lovar, när jag har tid i helgen
//Rita, sajtvärd på Husmorstips, fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg, bloggen och min hemsida.
Hej hej!!
trevlig midsommar på er alla!
Jag och min mamma har skickat in var sitt bidrag till denna tävlingen.
En kul tävling tycker jag det var!
/ Magdalena o Agneta
Jag är med och har skickat in ett foto :)
Nu skall det bli spännande att få se bidragen äntligen
Det är sista chansen att ladda upp bilder fram till midnatt den 25/6
Vi vet.
Vi ska göra ett nytt försök i dag.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Håller tummarna Emo-
Vänliga hälsningar Stephan
Tack storost. Min deg ligger just nu och ska jäsa upp.
Hubert kämpar med sin. Det är inte så lätt att knåda deg och rulla ut med de små söta hovarna, men han är envis, vad nu det kan bero på.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
härligt!
Vänliga hälsningar Stephan
Bilder skickade till rätt adress: desk.ifokus@gmail.com
Provsmakat och de var goda.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Inga fler bidrag kan nu skickas in. En tråd med de bidrag som kommit in kommer inom kort att läggas ut för röstning. Alla som är medlemmar på iFokus kan rösta
Så spännande.
Då får man hoppas många av vännerna hittar hit och tycker som jag.
Så gick det till:
https://pyssel.ifokus.se/discussion/1445165/en-fabel-berattad-av-hubert