Matbröd i Fokus, information och regler

Halvårsjubiléum och reklam för Matbröd

2010-02-16 09:39 #0 av: DesK

Salasso är konstnären här på sajten, som gör teckningar åt oss och han är också en duktig hemmabagare som frikostigt delar med sig av sina erfarneheter. Nu har Salasso gjort denna teckningen som vi kan använda för att göra reklam för sajten. Om du vill göra reklam Matbröd så skriv gärna här nedan var du lägger bilden.

Vi tänkte att det är roligt att fira halvårsjubileum för Matbröd iFokus med denna teckning. Det var Salasso, MonisN och jag (DesK) som startade upp sajten och sedan en tid har vi glädjen att ha Storost med oss som medarbetare. Vi glädjer oss över våra aktiva medlemmar och välkomnar alltid fler aktiva medlemmar.
Surdegsbakning är just nu en trend som många är nyfikna på att testa. Du hittar information om surdeg och en del surdegsrecept här och fler kommer! Det finns olika typer av brödrecept här och vi blir alltid glada för nytillskott och själva fyller vi naturligtvis också på med fler recept. Efter medlemmarnas önskemål har vi nu också en grupp för vetebröd och kakor. Tänk på att, om möjligt, ange receptkälla när du lägger in recept och om du lägger in en bild måste du ha rättigheterna till bilden, märk också gärna dina bilder, på så vis är det lätt att se vems bilden är.
Har du något som du tycker vi borde skriva om så säg bara till. Kanske vill du själv skriva en artikel? Ta gärna kontakt med någon av oss via pm och berätta om din idé.

Vi önskar alla mycket nöje här på Matbröd iFokus Glad

Désirée (DesK), MonisN, Salasso och Storost

Désirée

Anmäl
2010-02-16 16:08 #1 av: zissi

Hur får jag fram teckningen?SkämsObestämdGlad

Anmäl
2010-02-16 16:26 #2 av: zissi

Nu såg jag den Cool den var för synlig!

Anmäl
2010-02-16 19:52 #3 av: DesK

Zissi man lurar sig lätt därför att artikelbilderna inte syns när inlägget är öppet Glad

Désirée

Anmäl
2010-02-28 11:28 #4 av: DesK

Nu borde bilden synas direkt i artikeln. Jag hade glömt att bocka i "visa bild direkt i inlägget"  Glad

Jag har också lagt ut denna bilden på Facebook

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.