Annons:
Etikettersurdegsgrundprocesser
Läst 1462 ggr
tlover
2016-08-15 11:55

Bäst mjölet för glutenfri surdeg?

Vilket mjöl är bäst för att göra en glutenfri surdeg? Då jag tål lite gluten kan jag starta den av min rågsurdeg?

l'm back

Annons:
DesK
2016-08-17 16:52
#1

Rågsurdeg är oftast lättast att hålla igång, så använd en sådan som starter, men baka på glutenfritt mjöl och se till att jäsa degen riktigt länge.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

tlover
2016-08-17 16:56
#2

Jag tänkte mer att använda rågsurdeg för att starta upp en glutenfri surdegsgrund. Jag kan inte äta gluten varje gång jag äter bröd det blir för ofta tyvärr

l'm back

DesK
2016-08-17 17:01
#3

Det tror jag att det går bra, jag har en bok om glutenfri brödbakning, så kan kolla i den, när jag får tillbaka den. Den är hos en kompis just nu.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

tlover
2016-08-17 17:11
#4

#3 det skulle uppskattas

l'm back

Upp till toppen
Annons: