Annons:
Etikettsurdegsbröd
Läst 2053 ggr
Anterrabae
5/3/15, 3:19 PM

Kryddat surdegsbröd?

Jag bakar gärna långsamjästa surdegsbröd. Brukar låta de smaka naturellt, bara saltad deg. Vad skulle man kunna tänka sig att krydda upp sådant surdegsbröd med? Några förslag?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Annons:
Intehärutandär
5/4/15, 10:08 AM
#1

Örter och ost är gott.

Anterrabae
5/4/15, 11:57 AM
#2

Ja, det får jag testa. Det är så drygt när man bara plötsligt blir helt tom på ideer.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Gasoline
5/4/15, 9:56 PM
#3

Testa dog fram vet jag, det kan inte bli annat än fel :-) Har aldrig bakat surdegsbröd så kan tyvärr inte ge dig några bra tips.

Anterrabae
5/5/15, 10:16 AM
#4

Jag har precis börjat. Har upptäckt att min glutenkänsliga dotter klarar långtidsjäst surdegsbröd, om det jäser 24h så det kräver lite planering.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Gasoline
5/5/15, 4:40 PM
#5

Ja, det gör ju tyvärr. Skönt att ni hittat ett alternativ iallafall 🙂

Anterrabae
5/5/15, 7:40 PM
#6

Ja det är jätteskönt. :) hoppas det håller.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Annons:
Gasoline
5/7/15, 6:29 PM
#7

#6 Håller alla tummarna för det 🙂

[TanatosNyx]
5/11/15, 12:47 PM
#8

har du olja i degen? isåfall prova att smaksätta med oljan från soltorkade tomater. Tomaterna kan du strimla och häva i degen. smula i lite fetaost, kanske någon grön krydda till typ basilika?

Anterrabae
5/11/15, 9:23 PM
#9

#8 Det lät riktigt gott! Fick en känsla för soltorkade tomater och svarta oliver :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Upp till toppen
Annons: