Annons:
Etikettertunnbrödknäckebrödkex
Läst 3874 ggr
Mosqito
2015-04-14 11:01

Mögel?

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Jag har bakat kex/bröd på huvudsakligen linfrön som jag brett ut tunt på en plåt för att torka (ej i ugn). Efter mindre än ett dygn har det blivit mörkfärgat (grått/svart) fläckvis på undersidan. Kan det vara någon typ av mögel eller är det linfröna som ändrar färg av att ligga fuktiga för länge?

Annons:
Niklas
2015-04-14 11:07
#1

Det är nog inte mögel.


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Anterrabae
2015-04-14 12:59
#2

Är fläckarna luddiga? Luktar det mögel?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Tant Grön
2015-04-19 23:02
#3

Det finns väl ingen möjlighet att det skulle kunna börja mögla på mindre än ett dygn.

densomundrar
2015-04-20 20:45
#4

De kanske bara är bränt?

Upp till toppen
Annons: