Tunnbröd, knäckebröd & kex

Mögel?

2015-04-14 11:01 #0 av: Mosqito

Jag har bakat kex/bröd på huvudsakligen linfrön som jag brett ut tunt på en plåt för att torka (ej i ugn). Efter mindre än ett dygn har det blivit mörkfärgat (grått/svart) fläckvis på undersidan. Kan det vara någon typ av mögel eller är det linfröna som ändrar färg av att ligga fuktiga för länge? 

Anmäl
2015-04-14 11:07 #1 av: Niklas

Det är nog inte mögel.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök Savvity, iFokus engelska lillasyster.

Anmäl
2015-04-14 12:59 #2 av: Anterrabae

Är fläckarna luddiga? Luktar det mögel?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2015-04-19 23:02 #3 av: Tant Grön

Det finns väl ingen möjlighet att det skulle kunna börja mögla på mindre än ett dygn.

Anmäl
2015-04-20 20:45 #4 av: densomundrar

De kanske bara är bränt?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.