Annons:
Etikettbröd-med-fördeg-eller-skållning
Läst 2134 ggr
solidduck
2015-02-06 00:31

Kavring & Skållat Fänkålsbröd

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Gjorde idag skållningarna för dessa bröden, fortsättning blir imorgon eller på lördag beroende på vad jag annars hittar på. Men är rätt nyfiken på hur fänkålsbrödet kommer smaka så kan nog hända att det blir imorgon. 

Uppdatering kommer när det händer något nytt. 🙂

Annons:
Anterrabae
2015-02-18 12:39
#1

Åh så spännande :) Jag ser fram emot fortsättningen :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Intehärutandär
2015-02-20 16:53
#2

Ja, hur har dett gått? Blev det två saftiga bröd av skållningen?

solidduck
2015-02-26 13:17
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
Förhandsgranskning av bild 1 av 6
Förhandsgranskning av bild 2 av 6
Förhandsgranskning av bild 3 av 6
Förhandsgranskning av bild 4 av 6
Förhandsgranskning av bild 5 av 6
Förhandsgranskning av bild 6 av 6
#3

Hade helt glömt bort att uppdatera men i alla fall här kommer det.

Blev överlag nöjd med hur det blev, hade kanske önskat lite mer höjd på de skållade men smakmässigt blev båda väldigt bra. :)

[Sabina]
2015-02-26 13:30
#4

Tycker de ser väldigt fina och goda ut 🙂

Upp till toppen
Annons: