Bröd med fördeg eller skållning

Kavring & Skållat Fänkålsbröd

2015-02-06 00:31 #0 av: solidduck

Gjorde idag skållningarna för dessa bröden, fortsättning blir imorgon eller på lördag beroende på vad jag annars hittar på. Men är rätt nyfiken på hur fänkålsbrödet kommer smaka så kan nog hända att det blir imorgon. 

Uppdatering kommer när det händer något nytt. Glad

Anmäl
2015-02-18 12:39 #1 av: Anterrabae

Åh så spännande :)
Jag ser fram emot fortsättningen :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2015-02-20 16:53 #2 av: Snovit79

Ja, hur har dett gått? Blev det två saftiga bröd av skållningen?

Hjärta Jasmine, min älskade efterlängtade dotter - den vackraste ängel i himlen. Hjärta

 Sajtvärd på Matbröd 

Anmäl
2015-02-26 13:17 #3 av: solidduck

Hade helt glömt bort att uppdatera men i alla fall här kommer det.

Blev överlag nöjd med hur det blev, hade kanske önskat lite mer höjd på de skållade men smakmässigt blev båda väldigt bra. :)

Anmäl
2015-02-26 13:30 #4 av: [Sabina]

Tycker de ser väldigt fina och goda ut Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.