Hur bakar man det här brödet?
Som små limpor, bruna inuti, sötade med mörk sirap, stora som en vuxen tumme. Någon som vet hur man bakar dem?
Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?
Är det typ Kavring gjort i miniformar?
Ser ut som vörtbröd på min lilla skärm 😂 men är inte så bra på bröd…
https://sites.google.com/site/vargidetskaniner/home
Oj, har aldrig sett något liknande med det ser intressant ut :-) vart har du fått det ifrån?
#2: Ja, mer vörtbrödlikt. #3: I Stockholm får man det på en del restauranger. Bland annat på Mornington på Nybrogatan. #4: Jag är mest ute efter receptet till just det här brödet. Jag förstår att det är svårt att veta utan att ha smakat det. :-)
Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?
Ser ut som kavring.
De har bild på hemsidan, framgår inte exakt vad det är för bröd. Finns så många varianter i kryddning och sirap t ex. Vört är också flytande;
Jag tror inte att det är kavring eftersom den brukar vara lite porös. Den här brödet är snarare rätt segt.
Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?
Jag undrar om det kan vara ett rågbröd jag ätit på Scandic i STHLM. Ingen aning om kryddning dock. Har Du mailat dem Niklas? Annars göt jag det i egenskap som bagare. :-)
Jag har inte mailat dem. :-)
Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?