Vetebröd, kakor och söta bakverk

Saffransbröd året om?

2014-12-12 17:44 #0 av: Gasoline

Bakar ni saffransbröd endast runt jul eller kan ni få för er att baka det andra tider på året?

Anmäl
2014-12-12 17:54 #1 av: Zepp

Saffransbröd äter man på julafton, punkt!

Det smakar skit men man äter det ändå, för att så gör man på julafton, punkt!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-12-12 19:02 #2 av: Bill&Bull

Jag bakar bara till jul, men älskar det så skulle gärna ha det oftare 😊

Anmäl
2014-12-12 19:42 #3 av: [Sabina]

Jag bakar dubbel sats saffransbullar helgen innan Lucia. Sen får det räcka med saffransbröd och det är nog tur det för jag har en stor svaghet för lussebullar med julmust till, så skulle jag baka mer av det så skulle jag nog se ut som en levande saffransbulle efter julhelgen Galen

Anmäl
2014-12-12 20:15 #4 av: Gasoline

Jag älskar saffransbullar, blir oftast till julen men har hänt att jag bakat det mitt i sommaren också. Det har känts lite konstigt kan jag erkänna, men det är fortfarande otroligt gott :-)

Anmäl
2014-12-13 15:12 #5 av: fruktgumman

Bara till jul bakar jag saffransbröd

Anmäl
2014-12-13 22:02 #6 av: Snovit79

Jag har faktiskt bakat till midsommar. Lipar Mormor hade saffran över och önskade. Så jag gjorde längder med mandelmasse-remons som smakade citron. Supergott vid älven. Glad

Hjärta Jasmine, min älskade efterlängtade dotter - den vackraste ängel i himlen. Hjärta

 Sajtvärd på Matbröd 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.