Annons:
Etikettbakprat
Läst 1400 ggr
Tant Grön
9/29/14, 11:54 PM

Vad kan man ha i bröd

Jag tycker det är roligt att experimentera med bröd. Har tänkt att prova morotsbröd i långpanna, med riven rå potatis istället för morot.
Undrar hur det skulle bli med palsternacka i bröd, någon som provat? Kanske rödbeta? Har ni provat något annorlunda så kan ni väl berätta i denna tråden. Både det som lyckats och misslyckats.

Annons:
VildaVittra
9/30/14, 12:44 AM
#1

Jag bakade äppellimpa häromdagen med massor av rivna äpplen i, det var supersmarrigt.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Tant Grön
9/30/14, 12:57 AM
#2

#1 Det låter gott. Vad hade du för mjöl?

VildaVittra
9/30/14, 1:06 AM
#3

#2 Bara vetemjöl, men rågmjöl borde passa utmärkt smakmässigt.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Keraleij
10/3/14, 5:26 PM
#4

Har testat rivna rödbetor. Blev roligt rosaprickigt, men gav inte någon smak precis.

Le mera me lera! 🙂
www.kajsaskeramik.se

Upp till toppen
Annons: