Bakprat

Vad kan man ha i bröd

2014-09-29 23:54 #0 av: Tant Grön

Jag tycker det är roligt att experimentera med bröd. Har tänkt att prova morotsbröd i långpanna, med riven rå potatis istället för morot.
Undrar hur det skulle bli med palsternacka i bröd, någon som provat? Kanske rödbeta? Har ni provat något annorlunda så kan ni väl berätta i denna tråden. Både det som lyckats och misslyckats.

Anmäl
2014-09-30 00:44 #1 av: VildaVittra

Jag bakade äppellimpa häromdagen med massor av rivna äpplen i, det var supersmarrigt. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-09-30 00:57 #2 av: Tant Grön

#1 Det låter gott. Vad hade du för mjöl?

Anmäl
2014-09-30 01:06 #3 av: VildaVittra

#2 Bara vetemjöl, men rågmjöl borde passa utmärkt smakmässigt. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-10-03 17:26 #4 av: kajsa_h

Har testat rivna rödbetor. Blev roligt rosaprickigt, men gav inte någon smak precis.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.