Etikett: jästbröd
Läst 2556 ggr
2014-07-18 15:33
0
Byta ut smör/margarin
Jag har ett recept på tekakor som är jättegott. Där ska det vara 50g margarin eller smör i, men jag undrar om jag kan byta ut det helt eller delvis mot olja. Då tänker jag mig främst solrosolja eller majsolja men även valnötsolja eller liknande.
Annons:
2014-07-18 15:35
2
#1
Ja, det går till och med att baka kladdkaka på olja istället för smör.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
2014-07-18 15:42
1
#2
Ska jag använda samma mått/viktenhet då? Så 50g smör = 50g olja, och 1dl smör= 1dl olja? 🙂
2014-07-18 15:44
0
#3
#2 Så brukar jag göra.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
2014-07-18 15:45
0
#5
Perfekt! Då ska jag testa det framöver.
Annons: