Proteinbröd på kruskakli
Proteinbröd - 1 limpa
4 ägg 1 dl cream fraiche 1 msk bakpulver 4 msk linfrön 60 g kruskakli 50 g sesamfrön 45 g solroskärnor 3 msk rapsolja
Sätt ugnen på 180 grader.
Vispa ägget lätt och blanda med cream fraiche och olja.
Tillsätt resterande ingredienser och blanda, degen ska ha en ganska lös konsistens.
Lägg bakplåtspapper i en brödform och grädda mitt i ugnen i ca 55 min.
åå detta måste jag pröva på å göra låter gott
ha en bra dag alla pysslare .
kika gärna in på min hemsida www.nogg.se/spiiidis1
#1 gör så, det skadar aldrig att prova :-)
#1 Provade du brödet någon gång?
Jag provade det och tyckte inte att det var något för mig, men det satte iallafall fart på magen kändes det som 🙂
3.. ska göra till helgen
ha en bra dag alla pysslare .
kika gärna in på min hemsida www.nogg.se/spiiidis1
Måste jag testa!