Annons:
Etikettbakprat
Läst 1551 ggr
Marinas Mix
2013-06-27 18:49

Stenugnsbakat bröd

av olika modeller har de på MAXI. Har ju tänkt köpa flera gånger, men ångrat mig då limporna är så mörkgräddade.
Nu hade jag en kupong, så brödet var riktigt billigt. Men det var fortfarande väldigt mörkt och det påpekade jag för en av bagarna och undrade om de hade fel temperatur på ugnen, men nejdå de gräddade i 210 grader och skulle gärna ha ännu högre temperatur, hade experterna sagt till henne, själv ville hon ju sänka temperaturen, men det fick hon inte😕

Vad säger ni?

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

Annons:
MonisN
2013-07-04 13:04
#1

Om brödet är lite extra mörkt i skorpan kan jag tycka vara gott, men det får absolut inte smaka bränt. 210º låter som en ganska låg temperatur, men beror naturligtvis på vilken sorts bröd det är. Små bröd = högre temperatur, limpor = lägre temperatur.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Marinas Mix
2013-07-04 13:30
#2

Det här smakar i mitt tycke bränt. Det avskräcker ju mig från att köpa och kanske många andra också, men det är MAXI;s förlust.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

MonisN
2013-07-04 13:47
#3

Är man inte nöjd ska man klaga. Jag har ofta irriterat mig på Maxis bröd som innehåller på tok för mycket luft. Sen avskyr jag bakeoff "Bonjour" bröd, fast det har inte "min" Maxi, där bakas allt från grunden i butiken.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Upp till toppen
Annons: