Annons:
Etikettersurdegsgrundprocesser
Läst 3032 ggr
[Aquelegia]
12/16/12, 8:04 PM

Mata surdeg lite?

Om jag bara vill mata surdegen lite så den håller sig vid liv hur gör jag då?

Är det grovt eller finmalt rågmjöl som används?

Varit i sjukdimma några veckor så har inte funnit koncentrationen att läsa på allt om surdeg Skäms

Juste skall meddela såklart att Desks suris nu även intagit min bakstuga!

Annons:
[Tassy]
12/16/12, 10:58 PM
#1

ekologiskt rågmjöl matar jag med. Står inget om grovt eller fint.

Den lilla skvätten du har kan du underhållsmata med 2 matskedar rågmjöl och en halv deciliter vatten. Glad

[Aquelegia]
12/16/12, 11:02 PM
#2

#1 Har inget ekologiskt hemma, tror du det funkar med icke ekologiskt för denna gången? Vill mata upp den så jag kan ta 100gram för bak senare i veckan och ha kvar ens kvätt för vidare matning. Men just nu vill jag inte "bakmata" den då jag inte vet än när orken infinner sig.Tungan ute

DesK
12/17/12, 8:47 AM
#3

Det går bra med fint eller grovt rägmjöl. Normalt matar jag min rågsur med fint rågmjöl som vanligen inte är ekologiskt.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[Aquelegia]
12/17/12, 11:27 AM
#4

#3 Åh vad bra orkar inte bära hem tunga mjölpåsar just nu och alltid skönt att kunna använda det man har hemma. Har fint oekologiskt rågmjöl så det får det bli Skrattande

[Tassy]
12/17/12, 12:10 PM
#5

Och skulle nåt bli tok vet du var du kan hämta mer :)

Upp till toppen
Annons: