Varför mata i bunke?
Varför ska man ta ut surisen och mata i separat bunke?
Är det av hygienskäl, eller för att undvika risk att det bubblar över, eller vad handlar det om?
Jag förstår om man matar 1 gång i veckan att det behöver göras rent, men jag matar min deg lite varje dag just nu. Kan jag mata rakt i burken varannan dag iallafall för att spara på lite jobb? Hur strikt ska man vara?
Tack Tassy, också nyfiken
Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_
Det går utmärkt att mata surisen i burken. Anledningen till att jag föreslår att man ska mata surisen i separat bunke är för att jag själv har så mycket surdeg i min burk så där kan jag inte mata den
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Åh så bra