Annons:
Etikettsurdegsbröd
Läst 1298 ggr
[Tassy]
11/9/12, 11:30 PM

Varför mata i bunke?

Varför ska man ta ut surisen och mata i separat bunke?

Är det av hygienskäl, eller för att undvika risk att det bubblar över, eller vad handlar det om?

Jag förstår om man matar 1 gång i veckan att det behöver göras rent, men jag matar min deg lite varje dag just nu. Kan jag mata rakt i burken varannan dag iallafall för att spara på lite jobb? Hur strikt ska man vara?

Annons:
Marinas Mix
11/10/12, 6:39 AM
#1

Tack Tassy, också nyfiken

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

DesK
11/10/12, 9:43 AM
#2

Det går utmärkt att mata surisen i burken. Glad Anledningen till att jag föreslår att man ska mata surisen i separat bunke är för att jag själv har så mycket surdeg i min burk så där kan jag inte mata den Tungan ute

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[Tassy]
11/10/12, 10:57 AM
#3

Åh så bra Skrattande

Upp till toppen
Annons: