Annons:
Etiketterrådtips
Läst 1454 ggr
dragonstar
11/7/12, 8:51 PM

Norska portionsformar?

Jag undrar hur man gör med de portionsformar som finns att ha bröd i. Det ska tydligen vara lerformar i samma stil som Lergrytor fast små formar så att brödet blir osm muffinsar.

Något norskt.

Känner ni igen detta? Jag vill veta om dom är helt oglaserade och om man sätter in dom blöta eller torra i ugnen?

Några andra förslag på formar man/ saker man kan göra för brödbak i ler- eller stengods?

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.

Annons:
DesK
11/7/12, 9:37 PM
#1

Många bakar i blötlagda vanliga små blomkrukor, det ser fint ut och funkar bra!

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: