Råd & tips

Norska portionsformar?

2012-11-07 20:51 #0 av: dragonstar

Jag undrar hur man gör med de portionsformar som finns att ha bröd i. Det ska tydligen vara lerformar i samma stil som Lergrytor fast små formar så att brödet blir osm muffinsar.

Något norskt.

Känner ni igen detta? Jag vill veta om dom är helt oglaserade och om man sätter in dom blöta eller torra i ugnen?

 

 

 

Några andra förslag på formar man/ saker man kan göra för brödbak i ler- eller stengods?

 

 

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-11-07 21:37 #1 av: DesK

Många bakar i blötlagda vanliga små blomkrukor, det ser fint ut och funkar bra!

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.