Annons:
Etikettbakprat
Läst 2241 ggr
Marinas Mix
10/19/12, 2:57 PM

Lakritsmuffins

Regn och rusk, vad passar då bättre än att få värma sig i köket en stund?

Tänkte ta mig i kragen och baka lite, det var länge sedan.

Kan ju inte göra vanliga muffins utan gärna något mer spännande, så idag häller jag ner lite lakritsextrakt i smeten, kanske även lite saltlakrits och eventuellt, svart livsmedelsfärg, och så pillrar jag dit några frusna hallon och röda vinbär i det hela, så har vi vårt fredagsmys.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

Annons:
DesK
10/19/12, 2:59 PM
#1

Wow det låter spännande! Skrattande Sånna muffins måste ju passa bra till Halloween också.

Får vi se en bild och recept sen?

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Marinas Mix
10/19/12, 3:17 PM
#2

Recept??? Här går vi på fingertoppskänslan Skrattande

Lite tveksam till om jag vill använda min svarta livsmedelsfärg. Är lite krångligt att få tag i sådan…

Köpte på Panduro när jag var i Stockholm. Var riktigt självisk och tömde hyllan på alla tre flaskor de hade.Skäms

Ska göra saltlakritsknäck senare i vinter (läs till jul)

Jodå, visst ska ni få se bilder, om jag inte hinner gluffsa i mig allt innan jag kommer ihåg att jag ska fotograferaSkrattande

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

frontera1
10/19/12, 3:19 PM
#3

Låter gott

Marinas Mix
10/19/12, 4:39 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Nåväl lite bilder kommer här.

Receptet är vanligt muffinsrecept

Plus:

1tsk saltlakritsextrakt(pulver)

1ml lakritsarom

ca 4ml svart livsmedelsfärg

En handfull hallon och röda vinbär.

Släpper man dessa på rätt sätt i smeten blir det så här läskigt resultatSkrattande

Gjorde fyra lite större muffinsar, som ska bli gåbort present, till värdinnan i stället för en blomma och då tog jag av de finaste formarna jag hade.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

Emo
10/19/12, 5:51 PM
#5

Så fina formar till mästerverken.

Dem får vi diska när vi ätit upp godsakerna. Skrattande

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

MonisN
10/19/12, 11:44 PM
#6

Kul med annorlunda bakverk! Hur smakade dom med lakrits? Översta bilden fick ett kul utseende Skrattande

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Annons:
Marinas Mix
10/20/12, 3:03 AM
#7

Monis, de smakade lika underbart som jag visste att de skulle göra. Har gjort dem förrSkrattande

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

MonisN
10/20/12, 10:04 AM
#8

Jag älskar lakrits, så dessa hade kanske varit något för migTungan ute Lakrits med choklad till exempel är supergott.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Chieko
11/2/12, 8:13 AM
#9

Hua, en annan kan inte tänka sig något värre än lakris men jag ska nog ta vara på idén med färgen: har lite blå färg hemma som borde bli trevligt att ha i inför Haloween-middagens efterrätt!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Lavine
11/2/12, 10:01 PM
#10

Coolt!

Upp till toppen
Annons: