Surdegsbröd - undersökning
Äter du surdegsbröd?
Bakar du det själv eller köper du det?
Berätta gärna nedan varför du gör som du svarade!
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Jag har ännu inte själv bakat surdegsbröd. Mitt försök för 60 år sedan blev inte bra.
En riktig expert har lovat hälsa på mig i sommar, så då räknar jag med att få utmärkta lektioner.
Håll tummarna för mig.
Värd på Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel.
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973
Jag köper mitt surdegsbröd i butiken.
Till vardags är jag själv en surdeg, så det får räcka.
Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland
Jag äter surdegsbröd och bakar det själv.
Vänliga hälsningar Stephan
Jag äter också surdegsbröd och bakar det själv.
Även jag både äter och bakar mitt surdegsbröd
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Jag äter och bakar själv, det är gott, nyttigt, håller bra och räcker bra när man är många.
"Man ska inte ta livet så allvarligt ~ man kommer ändå inte levandes ifrån det"
Bakar själv såklart, gillar inte köpt bröd, man kan göra det mer med kärlek när man gör det själv.
Ska jag äta surdegsbröd så bakar jag det själv. Det har blivit 3 års uppehåll (p.g.a. att jag flyttade till ett hus med ojämn temperatur) men det har vi åtgärdat så nu ska jag snart sätta igång en surdeg igen!
Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be. Sluta aldrig önska - under kan ju ske!
Älskar surdegsbröd överhuvudtaget. Fast jag bakar inte själv, än..
Jag äter ( när jag äter mjukt bröd,vilket inte händer så ofta),men bakar inte själv ännu..ska snart starta en grund tänkte jag..och pröva
Jag äter surdegsbröd men köper det då jag alldrig får till någon grund… :o( Hur jag ärn gör lyckas jag inte…
Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!
Älskar surdeg och uppvuxen på hembakt sådant med mycket hög råghalt. Särskilt vårat stenugnsbakade var så gott.
Bakar mitt på en 2 dagars surdegsjäsning. Alltså ingen som man behöver vidareodla på. Är inte så bra på att baka regelbundet
Använder mig av ett recept med endast 3 dl vetemjöl. Letar dock efter ett helt utan.
#11 Testa ett recept med 2dagars surdegsgrund, det går knappast att misslyckas med
#12 Aye, testa Dessans grova rågbröd. Det är jättegott! Och helt utan vete.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
#13 Gillar tyvärr inte sötat bröd än idag. Har aldrig vant mig vid söt smak på bröd. Det går verkligen inte ihop för mig. Annars toppenbra recept!
#14 Det gör inte jag heller, så jag tar alltid bara ytterst lite sirap för färgens skull och för att det ska jäsa lite fortare. Anledningen till att jag tidigt började baka mitt matbröd var just att jag inte förstår det där med sötat matbröd
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Det brödet smakar inte sött alls, det är bara jäsmat
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade