Annons:
Etikettbakprat
Läst 6597 ggr
DesK
2012-04-05 19:44

Senast bakade #17

Då är det dags för en ny tråd, eftersom den förra tråden nu är lång Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
[TrevorS]
2012-04-05 20:15
#1

Skriver här så jag inte missar.

DesK
2012-04-05 20:26
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Jo igår var det ju bakdag här åt surdegsprojektet. Tanken var att jag skulle bakat kamelbullar med vetesurdeg men det blev hästskor istället. Den ena med äkta vaniljsocker och den andra med kamel Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

MonisN
2012-04-05 22:01
#3

#2 Skicka genast med brödbandet Tungan ute

Igår gjorde jag Tiramísú som fick gotta till sig under natten, och smakade ljuvligt i dag. Det är sambons favorittårta och eftersom han fyller år idag så fick han så klart sin (och min) favorittårta Tungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


DesK
2012-04-05 22:05
#4

Självklart Mona! Vilken ska jag skicka? Den högra eller den vänstra?

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

MonisN
2012-04-05 22:07
#5

Båda tack Skrattande

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


DesK
2012-04-05 23:51
#6

Mona Va?Ska jag skicka ogräddat bröd till dig? CoolOskyldigTyst

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
MonisN
2012-04-06 00:50
#7

Dom ser så himla goda ut så jag gräddar gärnaSkrattandeTungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


DesK
2012-04-06 00:52
#8

He he Skrattande Nu är de ju ju gräddade, men ännu ej provsmakade Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

storost
2012-04-06 21:41
#9

De ser jättefin ut Dessan.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Anterrabae
2012-04-09 13:57
#10

De ser jättegoda ut!

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

[TrevorS]
2012-04-12 13:18
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#11

Gjorde vetefria vårrullar idag, riktigt goda! Skrattande

Chieko
2012-04-12 15:15
#12

Jag bakade svensk limpa igår efter det recept som ligger här på sajten, fast jag bytte ut hälften av rågmjlet mot 4-kornskross. Det blev verkligen supergott, och eftersom jag gjorde full sats ligger det nu en hel limpa (uppdelad i två) i frysen. Jag är väldigt nöjd med mig själv!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

storost
2012-04-12 19:45
#13

Trevor - det ser jätteläckert ut!!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Annons:
MonisN
2012-04-12 21:59
#14

#11 Vårrullar var längesedan jag åt! Det är supergott. Dina ser goda utTungan ute

#12 Vad roligt att du fick så gott resultat! Att våga experimentera med egna mjölsorter och annat gott, och lyckas med smaken, gör gott för både magen och självförtroendetGlad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


MonisN
2012-04-13 19:27
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#15

Idag har jag bakat baguetter med fördeg. Det blev en riktigt god och knaprig skorpaTungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


[TrevorS]
2012-04-13 20:12
#16

Va gott! Skrattande

storost
2012-04-13 21:30
#17

Mona de ser mums ut!!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
2012-04-13 23:20
#18

#16 &17 Tack, dom var godaGlad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


MonisN
2012-04-14 16:37
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#19

Idag på surdegsdagen skulle jag såklart baka surdegsbröd, men upptäckte för sent att recpetet inte innhöll någon surdeg, men väl fördeg och skållning. Det blev ett mycket gott och smakrikt bröd, men eftersom det var Jan Hedhs recept så fick jag i vanlig ordning ändra mjölmängden. Hans recept brukar innehålla för mycket mjöl, men den här gången var det tvärtom. Det innehöll också på tok för mycket salt, men jag chansade och tog det som stod, vilket jag inte skulle gjort. Men nu vet jag hur jag ska göra nästa gång för jag kommer att baka det här brödet många gånger för det var så otroligt gott.

Brödet går att äta även om det är lite saltSkrikandes

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-14 17:36
#20

Mona, ett riktvärde i Sverige med saltad smör är ungefär mellan 1.3 och 1.8% salt (i vikt) i förhållandet till mjölvikten. Utan saltad smör ligger det mellan 1.8 och 2.2%.

Ju grövre mjöl du använder ju mer salt ska i degen.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Annons:
MonisN
2012-04-14 21:44
#21

Ett riktmärke brukar också vara 20 gram salt per kilo mjöl. Nu var det här receptet helt upp åt väggarna, och jag kan inte annat än tro att det måste varit tryckfel i boken för jag fick tillsätta drygt ½ kilo extra mjöl och då var degen ändå väldigt kladdig. Receptet innehöll 60 gram havssaltFörvånad Den totala degvikten enligt boken är 2348 gram, men när man räknar ihop alla ingredienser inklusive salt och jäst så blir vikten 3641 gram. Brödet blev trots allt inte oätligt, så det får slinka ner tills jag bakar nytt.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-15 09:28
#22

Då är det 2% salt när man tar 20 gram per kilo mjöl. Jag tycker att det är för mycket, men om det är så, då är det så. Lär mig gärna alltid någonting nytt Glad

Det är verkligen konstigt…. med 60 gram låter det som det är mycket, mycket salt.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
2012-04-15 09:46
#23

20 gram per kilo tycker jag brukar vara en bra mängd, men man kan ju alltid minska om man vill äta en saltfattigare kost.

I Hedhs recept var det mycket fröer, jag vet inte om man ska räkna in dem när man räknar mjöl- och saltmängden, men även om jag tillsatte 520 gram extra mjöl så blev det alldeles för salt. Skulle tro att jag kan minska med 20 gram, minst.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-15 14:44
#24

Hur mycket mjöl ska det vara?

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
2012-04-16 19:08
#25

I originalreceptet är det endast 535 gram blandat graham, råg och vete, 345 gram blandade fröer och 1155 gram vatten samt 60 gram havssalt. Jag tillsatte 460 gram vetemjöl och 60 gram rågmjöl extra.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anterrabae
2012-04-16 21:20
#26

Bakade muffins för ett par dagar sen, de blev succe! Alla utom jag gillade dem Flört

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

[TrevorS]
2012-04-17 08:38
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#27

Blev några surdegsbröd igår, surdegsgrunden var lite seg, bakade vetefria på surdegsgrund av havre. Blev 4 sådanna hära bröd och 3 baguetter.

Annons:
zissi
2012-04-17 11:25
#28

Vad gott mycket gott ni bakar.

Jag har ju fastnat för hålkakor gjorda på samsikt och rågkross nu ett tagsom ni vet. Kalljäst i kylen över natten. Nu är det snart dags att baka ut dem. Blir nog en nybakad liten macka med bara bregott på till eftermiddagsfikat.

storost
2012-04-17 20:06
#29

Jag antar att mjölet ska vara 1 535 gram istället för 535. Hydration är då (utan fröer) 75, med fröer 61 och det låter rimligt. Men saltet är fruktansvärt högt - 3,9% av mjölvikten.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Chieko
2012-04-17 22:02
#30

Glömde ta kort!!! Men bakade detta brödet, att ha med på utflykter. Fast det kan hända att det slank ner tre bullar idag med ;) Tog 5-6dl grahamsmjöl och resten vetemjöl och så la jag i några kvistar rosmarin (fast det smakar inte det…)

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

MonisN
2012-04-18 08:40
#31

#29 Ja, saltmängden är verkligen fruktansvärd. Du har hela recepetet i ett pmGlad

Jag kan inte fatta hur Hedh gång efter gång i sina recept alltid anger ingrediensmängder som är helt upp åt väggarna. Tanken är ju att vi konsumenter och hemmabagare ska kunna använda recepten i hans böcker, och då bör ju den som ger ut en bok även använda sig av det vi har tillgång till i butikerna. I många fall undrar man ju om det inte finns någon korrekturläsning av hans böcker innan dom blir tryckta.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-18 09:19
#32

Mona, jag återkommer med svaret!

Vi ska också skriva en bördbakbok! Men en som stämmer med verkligheten överens!Glad

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
2012-04-18 09:39
#33

Tack StephanKyss

En brödbok är en strålande idéSkrattande

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-18 12:13
#34

varsågod Mona

Då kan vi sätta oss ihop och fundera över en bok.Glad

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Annons:
DesK
2012-04-18 12:36
#35

Mona och Stephan, får jag också vara med?

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

storost
2012-04-18 13:45
#36

Det är ju bara en fundering av mig…. har inte bestämmt mig

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Anterrabae
2012-04-19 16:09
#37

En bok som Hedhs låte inte som någon höjdare, om det är så mycket fel och krångel med recepten. Det låter verkligen som man måste vara en mycket god bagare för att kunna hitta felen och kompensera dem i förväg. Inte för glada amatörer med andra ord.

En enkel brödbok vore toppen Glad

här ska bakas i eftermiddag,

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

MonisN
2012-04-19 17:49
#38

Ja, det är rätt sorgligt att hans böcker innehåller så stora missar. Enstaka fel brukar det ju var i alla böcker, men i hans böcker är det verkligen exeptionellt mycket fel. Jag ska aldrig köpa en enda bok mer av honom.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


[TrevorS]
2012-04-19 19:18
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#39

Vetefri surdegspizza Skrattande

Chieko
2012-04-19 19:26
#40

Åh, jag som funderade på pizza idag.

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

[TrevorS]
2012-04-19 19:28
#41

#40. Bara att baka. Skrattande

Annons:
Chieko
2012-04-20 11:11
#42

#41 Haha ja. Blev inte igår, men idag kanske!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Anterrabae
2012-04-20 15:00
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#43

jag bakade rågbröd idag, med surdeg och sirap och jäst över natten i kylen.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anterrabae
2012-04-20 15:24
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#44

och så blev det veteformbröd på baguettedeg spetsat med surdeg.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

MonisN
2012-04-20 18:28
#45

Det ser mycket gott ut IdaTungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-20 20:14
#46

Wow, ser väldigt gott ut Ida!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Anterrabae
2012-04-20 22:29
#47

Det var de också,  bägge två Flört!

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

MonisN
2012-04-21 09:44
#48

Ida! Skorpan ser himelsk ut! Knaprig och godTungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Annons:
Primulan
2012-04-21 17:56
#49

Morotsbröd, tog kort på receptet, slapp skriva av.
Jag ändrade lite som brukligt, hade ingen youghurt hemma men däremot färskost.

bild borttagen

Primulan
2012-04-21 17:58
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#50

Så här blev det.

Primulan
2012-04-21 17:59
#51

Ska kanske säga att jag bytte äpple mot morot….

DesK
2012-04-21 18:03
#52

Primulan berätta gärna för oss var du har hittat detta trevliga recept. Med tanke på upphovsrättslagen får vi ju inte publicera andras material rakt av.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Primulan
2012-04-21 18:05
#53

Ett kopierat papper hos en vän, vet inget mer…

Primulan
2012-04-21 18:11
#54

Du kan ta bort bilden på receptet så blir inget fel i alla fall.

tack för hjälpen

Anterrabae
2012-04-21 19:57
#55

Jo den var underbart knaprig! och segt inkråm.

Morotsbrödet ser jättegott ut!

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Annons:
Primulan
2012-04-21 20:18
#56

Mortotsbrödet var gott.

Googla morotsbröd i långpanna så finns många att välja på.

[Aquelegia]
2012-04-23 21:33
#57

Triple chocolat chip muffins och vit choklad/blåbärsmuffins.
Igår bakade jag glutenfritt bröd med bovete.

MonisN
2012-04-28 00:56
#58

I dag bakade jag baguetter!

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Chieko
2012-04-28 18:48
#59

Räknas pirog? Det blev det till middag idag i alla fall! Fast på färdig smördeg… ;) Borde baka bröd också men det orkas nog inte idag!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

DesK
2012-04-28 18:51
#60

#59 Klart att piroger räknas! Glad Pinsamt men jag glömmer ofta bort att uppdatera här Skäms Senast bakade jag bröd med mycket rågsurdeg

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Anterrabae
2012-04-28 19:55
#61

Jag bakade piroger igår, och hallon-björnbärspaj idag. Allt mjölk- ägg- och vetefritt.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Chieko
2012-04-28 19:58
#62

Haha, ska precis baka en hallon-blåbärspaj :P

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Annons:
MonisN
2012-04-28 23:09
#63

#59 Visst räknas piroger! Dom ska man ju gräddaTungan ute

Tur jag tittade in i den här tråden för nu blev jag påmind om att sätta en ny fördeg till morgondagens baguettdeg. Jag har fått baguetter på hjärnan just nu!

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Chieko
2012-04-29 13:43
#64

Brödbak igång! Bakar frallor, det är så praktiskt att ha som matsäck. De står nu och jäser, borde vara klara om cirka 1,5 timme!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Chieko
2012-04-29 15:04
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#65

Färdiga! Mums!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

[Aquelegia]
2012-04-29 18:54
#66

Slängde hastigt ihop muffinssmet (ur hemkunskapsboken) smaksatte ena sorten med blåbär/mörk choklad och den andra med färska jordgubbar och vit choklad. Himmelskt goda.

storost
2012-04-29 20:54
#67

Gör ett nytt recept med grahamsmjölfördeg… får se hur det blir.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
2012-04-29 22:35
#68

#65 Dom ser väldigt goda utTungan ute

#66 Låter som ljuv musik med dom kombinationernaGlad

#67 Mycket spännande! Du måste berätta hur det blirGlad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-30 18:55
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#69

Karin, jättefina bullar har du gjort!

Så ser de bröden ut, men smaka kan jag inte förrän imorgon. De ska med till en knytis.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Annons:
MonisN
2012-04-30 19:01
#70

WOW Stephan, vilka läckerbitarTungan uteTungan ute Jag kan riktigt känna den knapriga goa skorpanTungan ute Är fördegen bara på graham?

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-04-30 19:06
#71

Ja, de är knapriga och ja, fördegen är bara på graham.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

DesK
2012-05-01 12:42
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#72

Stephan vilka fina bröd du har bakat! Glad

Igår bakade jag havreflarn och havrekex

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Anterrabae
2012-05-04 19:59
#73

och jag bakade dinkelbröd med surdeg här om dagen, samma som sist gång. Goda och syrliga.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

MonisN
2012-05-04 21:07
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#74

I går bakade jag baguetter, igen! Fast jag gjorde en variant och gjorde poolishen på graham. Det blev gott det med, och nyttigareGlad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
2012-05-04 21:28
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#75

har du bilder Mona?

Grahamsrötter som jag bakade ser upskuren så ut

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

MonisN
2012-05-04 21:50
#76

#75 Nu ligger det en bild i inläggetFlört Dina grahamsrötter ser goda ut. Inkråmet liknar det i mina grahamsbaguetterGlad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Annons:
Chieko
2012-05-04 23:46
#77

Glömde ta kort på dem, men jag bakade frallor på fyrkornskross igår!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

MonisN
2012-05-05 00:06
#78

#77 Det lät gott! Tack för länken, dom ska jag prova Glad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


MonisN
2012-05-11 21:49
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#79

Frysen var tom på bröd och Icas bröd smakar inget och innehåller bara luft. Det blev att slänga ihop lite frallor på kvällskvisten. Morgondagens frukost är räddadTungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


[Aquelegia]
2012-05-13 23:17
#80

#79 Jisses vad härliga dom såg ut Förvånad Vad har dess öf recept månne tro?
Idag förberedde jag smördegspiroger till sambons lunch imorgon. Baka dom får han göra själv så dom är färska och knapriga.

Bortskämd karl han är, nejdå vill bara inte komma hem till ett kalas av brända kastruller och stekpannor, helst intorkat ris med hmmmFlört

Ugnen är hans bästa vän!

[TrevorS]
2012-05-14 09:36
#81

Åh va mycket gott ni bakat, har frysen full med bröd så jag tänkte jag skulle ta och äta upp allt innan jag bakar nytt igen. Skrattande

MonisN
2012-05-14 23:51
#82

#80 Jag återkommer med receptet så fort jag hinnerGlad

Jag känner igen beskrivningen på en man (i alla fall vissaOskyldig)!!

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Chieko
2012-05-15 18:37
#83

Idag bakade jag det här brödet. Skulle vilja at kort och visa er men jag är helt död efter träning så ni får klara er utan Tungan ute Dom blev runda i alla fall, och goda! Knaprig skorpa, både under och på och med ett mjukt inre.

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Annons:
Chieko
2012-05-15 19:47
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#84

Jag lyckades ta mig upp ur soffan så här är mina bröd! Bakade halv sats, berömde mig själv när den degen kom upp till kanten på största bunken, tänk om det varit dubbelt så mycket!!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

DesK
2012-05-22 21:57
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#85

¤84 Fina bröd och visst är det härligt att se en ordentligt uppjäst deg! Glad

Igår bakade jag ljust bröd som jag valde att inte knåda alls efter jäsningen, jag bara föste ihop det och vred det lite Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[TrevorS]
2012-05-22 22:18
#86

Vilka fina bröd, jag har inte fått markerat att någon skrivit här i tråden så jag har missat massor av godheter! Börjar nästan dregla lite och blev genast hungrig! BRÖD! Skrattande

Chieko
2012-05-22 22:23
#87

#86 Samma känsla här. Pratade så mycket om att baka bröd att ta med ut på hajk att jag blev supersugen! Satte en liten deg kalljästa att baka till frukost imorgon!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

[TrevorS]
2012-05-22 23:09
#88

#87. Va gott med kalljäst bröd! Nästan glömt bort faktiskt. Skrattande Vad blir det för bröd då?

Chieko
2012-05-23 09:13
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#89

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

MonisN
2012-05-23 09:23
#90

#89 Vilken god frukostmacka du fickTungan ute

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Annons:
Chieko
2012-05-23 10:21
#91

#90 Jajjamän! Ibland gillar jag mig själv ;)

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

MonisN
2012-05-23 12:01
#92

#91 Skrattande

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Chieko
2012-05-23 23:21
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#93

Nu har jag bakat igen! Muffins med daim, inte så sköna för ögat men det spelar ingen roll så länge de är goda! Bröden däremot är jag nöjd med utseendet på också! Gjorde på cirka 8 deciliter grahamsmjöl och resten vete. Är för mätt för att smaka nu så det får bli att testa till frukost imorgon!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

MonisN
2012-05-24 21:26
#94

#93 Muffins med dajm låter gott!

Ikväll har jag bakat danskt rågbröd.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


DesK
2012-06-01 07:04
#95

Härom dagen bakade jag ljust bröd med vetesurdeg och chocolate chip cookies, men allting är slut Förvånad så idag måste jag baka igen Skrattande

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[Aquelegia]
2012-06-01 07:36
#96

Har bakat chokladtårta och rabarberpaj denna veckan.

[Vargöga]
2012-06-07 15:45
#97

Jag bakade ett formbröd med 1/3 fullkornsmjöl.

Annons:
Chieko
2012-06-07 21:49
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#98

Idag har jag bakat långpannebröd! Körde på 5dl grovt rågmjöl, 5dl grahamsmjöl och resten vete så de blev lite kompakta, trots en skvätt extra mjölk. Sambon gav just "det var helt okej" som betyg med lagom ointresserad röst… Frågar man honom ska allt vara smaksatt med rosmarin ;)

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

DesK
2012-06-07 22:22
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#99

Chieko det ser gott ut! Glad

Jag har bakat salta pinnar med ost, russinbröd och slarvigt bröd

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[TrevorS]
2012-06-07 22:37
#100

Va mycket gott ni bakat!

Anterrabae
2012-06-10 14:12
#101

Här om dagen bakade jag morotsbröd, men jag glömde att fota.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

[Vargöga]
2012-06-10 14:51
#102

Jag bakade semlor och gjorde en miss i gräddningen men det blev bättre.

storost
2012-06-10 17:22
#103

Nu har jag startat en ny tråd. Välkomna dit in!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: