Råd & tips

Bakkemi

2012-03-06 13:00 #0 av: Gotlandsbagaren

Jag får ofta frågor från lite varstans om vad det är för skllnad på än det ena och än det andra.

För en tid sedan "ramlade" jag över den här sidan: http://www.bakkemi.se/mjol.htm

Den är otroligt nyttig och beskriver på ett enkelt sätt vad och varför en del saker finns i degen.

Anmäl
2012-03-06 20:00 #1 av: DesK

Mycket bra länk, jag lägger till den i vårt länkgalleri Glad

Désirée

Anmäl
2012-03-10 17:18 #2 av: [TrevorS]

Jag har varit inne där ett par gånger, därav jag fick lite idéer och tänkte om i banorna när jag även höll på med glutenfritt, det är rätt likt där med. Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.