Annons:
Etiketterrådtips
Läst 4751 ggr
Gotlandsbagaren
3/6/12, 1:00 PM

Bakkemi

Jag får ofta frågor från lite varstans om vad det är för skllnad på än det ena och än det andra.

För en tid sedan "ramlade" jag över den här sidan: http://www.bakkemi.se/mjol.htm

Den är otroligt nyttig och beskriver på ett enkelt sätt vad och varför en del saker finns i degen.

Annons:
DesK
3/6/12, 8:00 PM
#1

Mycket bra länk, jag lägger till den i vårt länkgalleri Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[TrevorS]
3/10/12, 5:18 PM
#2

Jag har varit inne där ett par gånger, därav jag fick lite idéer och tänkte om i banorna när jag även höll på med glutenfritt, det är rätt likt där med. Skrattande

Upp till toppen
Annons: