Bakprat

Bagaren som bakar utan E-nummer

2011-12-21 12:40 #0 av: DesK

På dn.se står idag en trevlig artikel om en bagare som bakar utan E-nummer Glad Som jag har sagt tidigare så tror jag att denna trend kommer att hålla i sig.

Désirée

Anmäl
2011-12-23 08:46 #1 av: MonisN

Trevligt med människor som tar initiativet att skippa tillsatser. Jag tror också trenden kommer att hålla i sig. Fler och fler blir medvetna om vad dom stoppar i sig.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anmäl
2011-12-23 15:11 #2 av: [TrevorS]

Kul, vet flera som inte köper något med innehållande E-nummer, så är inte alltid e-nummer något konstigt heller. Flört

Anmäl
2011-12-25 20:12 #3 av: storost

Jag tycker att det är utmärkt från honom. Men det finns i mycket olika mjölsorter ascorbinsyra i (e300).

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.