Annons:
Etikettbakprat
Läst 2807 ggr
[TrevorS]
9/9/11, 10:01 PM

Hård skorpa eller mjuk skorpa, det är frågan!

Precis som rubriken lyder, vill ni ha en hård skorpa på brödet eller vill ni ha en mjuk "skorpa"?

Annons:
Frida
9/9/11, 10:06 PM
#1

Hård och krispig! Finns det något tråkigare än det där mjuka sladdriga på exempelvis pågenlimporna?

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

zissi
9/9/11, 10:52 PM
#2

Hård och krispig skorpa i alla fall på ljust bröd.

[TrevorS]
9/9/11, 11:32 PM
#3

Tycker också om krispig skorpa! Skrattande

DesK
9/10/11, 9:19 AM
#4

Det beror på vilket bröd det handlar om Flört

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

MonisN
9/10/11, 10:10 AM
#5

Hård och krispig i dom flesta fall, men på ett danskt grovt rågbröd ska den vara lite mjukare.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


storost
9/10/11, 11:19 PM
#6

Säger som Desk, det beror på brödtypen.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Annons:
Anterrabae
9/13/11, 11:02 PM
#7

Håller med om att det beror på, klassisk sirapslimpa blir inte bra med frasig yta Flört Den ska vara seg. Men jag gillar hårt och frasigt också.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Upp till toppen
Annons: