Hård skorpa eller mjuk skorpa, det är frågan!
Precis som rubriken lyder, vill ni ha en hård skorpa på brödet eller vill ni ha en mjuk "skorpa"?
Hård och krispig! Finns det något tråkigare än det där mjuka sladdriga på exempelvis pågenlimporna?
Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft
Hård och krispig skorpa i alla fall på ljust bröd.
Tycker också om krispig skorpa!
Det beror på vilket bröd det handlar om
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Hård och krispig i dom flesta fall, men på ett danskt grovt rågbröd ska den vara lite mjukare.
Säger som Desk, det beror på brödtypen.
Vänliga hälsningar Stephan
Håller med om att det beror på, klassisk sirapslimpa blir inte bra med frasig yta Den ska vara seg. Men jag gillar hårt och frasigt också.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade