Bakprat

Hård skorpa eller mjuk skorpa, det är frågan!

2011-09-09 22:01 #0 av: [TrevorS]

Precis som rubriken lyder, vill ni ha en hård skorpa på brödet eller vill ni ha en mjuk "skorpa"?

 

Anmäl
2011-09-09 22:06 #1 av: Frida

Hård och krispig! Finns det något tråkigare än det där mjuka sladdriga på exempelvis pågenlimporna?

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2011-09-09 22:52 #2 av: zissi

Hård och krispig skorpa i alla fall på ljust bröd.

Anmäl
2011-09-09 23:32 #3 av: [TrevorS]

Tycker också om krispig skorpa! Skrattande

Anmäl
2011-09-10 09:19 #4 av: DesK

Det beror på vilket bröd det handlar om Flört

Désirée

Anmäl
2011-09-10 10:10 #5 av: MonisN

Hård och krispig i dom flesta fall, men på ett danskt grovt rågbröd ska den vara lite mjukare.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anmäl
2011-09-10 23:19 #6 av: storost

Säger som Desk, det beror på brödtypen.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.