Annons:
Etikettbakprat
Läst 1639 ggr
MonisN
4/8/11, 10:46 AM

Bakar du med surdeg?

I morgon firar vi surdegsdagen! Det skulle vara roligt att veta hur många av er medlemmar som bakar med surdag?

Själv bakar jag bröd med surdeg till cirka 98%.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Annons:
DesK
4/8/11, 11:45 AM
#1

Jag bakar också mest med surdeg Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Anterrabae
4/8/11, 12:08 PM
#2

Jag hoppas att jag kan börja baka med surdeg Flört Det visar sig efter jag har provat.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

[TrevorS]
4/8/11, 3:16 PM
#3

Jag ska baka på surdeg, det är ett självklart! Skrattande

Emaljoh4
4/8/11, 9:21 PM
#4

Ska också prova, men verkar så svååååååååårt1 Rynkar på näsan

Medarbetare på Agility Ifokus - Välkommen in! Glad

 

Normal is an illusion. What's normal to a spider, is chaos to a fly.

storost
4/8/11, 9:35 PM
#5

Jag bakar egentligen nu bara bröd eller bullar med surdeg. Vi har två surdegar på gång - en råg- och en dinkelsurdeg.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

pyromanen
4/8/11, 9:40 PM
#6

Bakar mitt danska rågbröd med surdeg. Men ljusa bröd (som barnen hälst vill ha) blir oftast med jäst (långsamjäst med liten mängd jäst). Har alldrig riktigt blivit kompis med vetesurdeg.

Annons:
zissi
4/10/11, 8:52 PM
#7

Bakar nog 75% av mitt matbröd med surdeg sedan något år tillbaka. Om jag bakar med jäst blir det med ytterst lite jäst och lång jästid. Med de två sätten tycker jag det blir godast matbröd.

Upp till toppen
Annons: