Ägg & Glutenfria pannkakor
1½ deciliter vatten
2 matskedar kokosmjöl
2 matskedar potatismjöl
1 tesked olja
⅓ tesked bakpulver
lite salt
Gör så här:
Blanda kokosmjöl och potatismjöl och bakpulver i en bunke, tillsätt, vatten, olja och lite salt och rör runt. Låt svälla i minst 5 minuter (10 minuter är bäst). Värm plattan och klicka en liten klick margarin eller olja, stek på var sida på medelvärme tills den blir klar. Tar dock lite längre tid att steka än vanlig pannkaka, testa försiktigt att vända på den.
Ursäkta den dåliga bilden, mobilkamera.
man kan även riva ner potatis eller andra rotfrukter.
Bra recept! Bilden blev ju bra trots att du tog den med mobilen
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Pannkakan ser bränd ut till höger, det var den långt ifrån, sedan är tallriken mörklila. Men visst, receptet är toppen, måste nog vara den första som gör recept på kokosmjöl utan ägg, speciellt det här receptet.