Etiketter: surdegsgrundprocesser
Läst 5881 ggr
2009-09-25 11:41
0
Är min surdegsgrund normal?
Annons:
2009-09-25 11:42
0
2009-09-25 11:46
0
#2
Japp, det är helt normalt och bara att röra runt den innan du använder den
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
2009-09-25 11:46
0
#3
Den ser normal ut tycker jag! Det är ofta den skiktar sig, men det är som det ska. Om du använder stenmalet mjöl skiktar den sig mindre. Någon tipsade om att man kan slå ut överskiktet när du matar den.
2009-09-25 11:56
0
#4
Vad skönt att höra! Jag har ju inte sett några surdegar, och är helt ny, så jag vet inte hur de ska bete sig alls.
#3 Menar du att slå av det "vattnet" som är ovanpå?
Mvh Stephanie
2009-09-25 19:47
0
#5
Är surdegen lagom lös ändå kan du hälla bort vätskan, är den trög kan du röra ner den. Det fungerar precis lika bra vilket som.
2010-11-10 11:32
0
#6
Hur har det gått, blev det någon bakning?
Annons:
Annons: