Annons:
Etikettjästbröd
Läst 4362 ggr
Juvela
2/20/11, 12:55 PM

Smuligt bröd?

Har ett recept som jag gjort några gånger nu med bland annat havregryn, vetemjöl och mjölk. Det blir jättegott och saftigt, särskilt de gånger jag har haft i morötter. Glad

Men Ack så smuligt det blir. Obestämd

Hur förhindrar jag att det blir smuligt?

Annons:
DesK
2/20/11, 1:44 PM
#1

Testa att hetta upp mjölken och häll den över havregrynen och tillsätt någon matsked olja eller smör. Låt sedan mjölken med havregrynen svalna till fingervärme innan du blandar degen.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Juvela
2/20/11, 2:07 PM
#2

Det ska jag testa, tack. Glad

Juvela
2/24/11, 5:06 PM
#3

Funkade riktigt bra. Tack för tipset Skrattande

Upp till toppen
Annons: