Jästbröd

Smuligt bröd?

2011-02-20 12:55 #0 av: Juvela

Har ett recept som jag gjort några gånger nu med bland annat havregryn, vetemjöl och mjölk. Det blir jättegott och saftigt, särskilt de gånger jag har haft i morötter. Glad

Men Ack så smuligt det blir. Obestämd

Hur förhindrar jag att det blir smuligt?

Anmäl
2011-02-20 13:44 #1 av: DesK

Testa att hetta upp mjölken och häll den över havregrynen och tillsätt någon matsked olja eller smör. Låt sedan mjölken med havregrynen svalna till fingervärme innan du blandar degen.

Désirée

Anmäl
2011-02-20 14:07 #2 av: Juvela

Det ska jag testa, tack. Glad

Anmäl
2011-02-24 17:06 #3 av: Juvela

Funkade riktigt bra. Tack för tipset Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.